Vacature: (Junior) AGF Trader Xenia Europa m/v (fulltime)

Ter uitbreiding van ons commerciële team, zijn wij bij Xenia Europa opzoek naar een (junior) AGF Trader op ons kantoor in Oss. De organisatie van Xenia Europa bestaat momenteel uit 5 collega’s die dagelijks streven naar een zo hoog mogelijk rendement voor onze Nederlandse Xenia fruittelers.

Wat doen we?

Xenia Europa B.V. is een zelfstandige verkooporganisatie van een Europees peren ras dat onder de merknaam Xenia® wordt verkocht. Vanuit ons kantoor in Oss verkopen we de oogst van alle 75 Xenia telers die in Nederland en België zijn aangesloten bij Telersvereniging Xenia. Daarnaast coördineren we de verkoop van Xenia® vruchtbomen aan Europese fruittelers. Ons belangrijkste doel is zorgen dat alle Europese Xenia telers met de verkoop van Xenia® peren een goed belegde boterham verdienen.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met passie voor de internationale AGF handel en een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO+ niveau. Je bent nauwkeurig, zelfstandig en houdt van menselijk contact. Ook heb je kennis en ervaring met digitale omgevingen en de AGF. We zijn Europees actief, dus een goede beheersing van de Engelse taal naast Nederlands is een voorwaarde. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pluspunt!

Wat ga je doen?

Als AGF Trader ben je bij Xenia Europa mede verantwoordelijk voor de verkoop van de Nederlandse (Bio) Xenia peren in Europa. Je houdt nauw contact met onze klanten en de 3 sorteerlocaties. Je verwerkt orders, plant transporten en krijgt een actieve rol tijdens onze deelnames aan Europese beurzen.

Kortom: een afwisselende baan waar je niet alleen achter je computer zit met volop ruimte voor ontwikkeling en groei!

 

Aanbod?

We bieden een fulltime baan aan voor 38 uur per week tegen een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën te realiseren en de kans om onze vele Europese klanten te bezoeken.

Leuke baan?

Stuur dan je motivatie en CV naar Raymond van Ojen: raymond@xenia-eu.eu & Bernd Feenstra: bernd@xenia-eu.eu Als je direct meer wil weten, mag je natuurlijk ook bellen naar: +31 418 683 615.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.