Vacature: Backoffice medewerker Xenia Europa m/v (fulltime)

Vanwege sterke groei, hebben we bij Xenia Europa een vacature voor een (startende) backoffice medewerker in Oss. Ons team bestaat uit 4 collega’s die er met humor, nuchterheid en hard werken iets moois van willen maken!

Wat doen we?

Xenia Europa is een zelfstandige verkooporganisatie voor een lekker Europees peren ras dat onder de merknaam Xenia® wordt verkocht. Vanuit ons kantoor in Oss verkopen we de oogst van alle 75 Xenia telers die in Nederland en België zijn aangesloten bij Telersvereniging Xenia. Daarnaast coördineren we de verkoop van Xenia® vruchtbomen aan Europese fruittelers. Ons belangrijkste doel is zorgen dat Europese Xenia telers met de verkoop van Xenia® peren een goed belegde boterham verdienen.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met passie voor ondernemen en minimaal een afgeronde commerciële of administratieve opleiding op MBO+ niveau.
Je bent nauwkeurig, leergierig en houdt van menselijk contact. Ook heb je kennis en ervaring met digitale omgevingen. We zijn Europees zéér actief, dus een goede beheersing van Engels naast Nederlands is een voorwaarde. Beheersing van Duits en/of Frans is een pluspunt.

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker werk je nauw samen met onze verkoper en financiële administratie. In het verkooptraject bied je ondersteuning bij de volgende taken: orderbevestigingen, voorraad administratie, transport, facturering en certificering. Ook krijg je een rol bij de ontwikkeling van onze marketing activiteiten en Europese beurzen.

Kortom: een afwisselende baan waar je niet alleen achter je computer zit met volop ruimte voor ontwikkeling en groei!

Aanbod?

We bieden een fulltime baan voor 36 uur per week tegen een marktconform salaris met een goede pensioenregeling.

Leuke baan?

Stuur dan je motivatie en CV naar Bernd Feenstra: bernd@xenia-eu.eu & Raymond van Ojen: raymond@xenia-eu.eu Als je meer wil weten, mag je natuurlijk ook bellen naar: +31 418 683 615

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.